Monday, October 13, 2008

Jualan Gudang Payless

Semalam ke Jualan Gudang Payless di Puchong. Dengan RM32.00, saya beli buku-buku ini:
  1. Technostress
  2. Dules: A biography of Eleanor, Allen and John Foster Dulles and their family network (Leanord Mosley)
  3. Megatrends (John Naisbitt)
  4. The world book of house plants (Elvin McDonald)
  5. The miniature book of herbs
  6. Sick cities: pyschology and pathology of American urban life (Mitchell Gordon)
  7. Garfield weighs in (Jim Davies)
  8. Reading Lolita in Tehran: A memoir in books (Azar Nafisi)
  9. Cross-cultural human development (Robert L. Munroe and Ruth H. Munroe)
  10. Technology and the future (Albert H. Teich)
  11. Guide to the library of congress
  12. The industrial revolution in Englan - Blessing or curse to the working man?
  13. What you can do to help the homeless
  14. Education in China
  15. Poor support: Poverty in the American family (David T. Ellwood)
  16. The age of enterprise: A social history of industrial America (Thomas C. Cochran & William Miller)
  17. French dirt: the story of a garden in the south of france (Richard Goodman)
  18. 30 simple energy things you can do to save the earth
  19. 50 simple things you can do to save the earth
  20. Zlata's diary: A child's life in Sarajevo (Zlata Filipovic)
  21. I want to tell you (O.J. Simpson)
  22. South of the Frontera: Affectionate travel memoir (Lawrence F. Lihosit)
  23. Environment security and UN reform (Mark F. Imber)
  24. 2 minutes a day for a greener planet (Marjorie Lamb)
  25. The secret world of the Irish male (Joseph O'connor)
  26. Reading and writing before school (Felicity Hughes)

9 comments:

Anuar Manshor said...

Saya teringat Thomas Friedman memberikan komen sinis (dalam buku terbaharunya) tentang tajuk seperti buku nombor 18 dan 19. Hehe

Khairusy Syakirin Has-Yun said...

buku friedman terbaru tu belum sempat dibeli. Sudah terlihat di kedai buku 2 minggu lepas.

zanurul wani said...

sungguh??sebanyak buku tu cost u RM32???what a heaven! sir, if ade lagi pesta buku macam tu let me know okay..

masni qisrine said...

wahhh...bestnye dgn RM32.00 dpt buku sebanyak itu
mmg berbaloi...

fusarium solani said...

Salam,
Amboi, dah dua kali bercerita pergi Payless tapi tak ajak Aliff juga! Ish!ish!

Khairusy Syakirin Has-Yun said...

hehehe

Rozlan Mohamed Noor (RMN) said...

kepada pencinta buku, tentulah syurga. tetapi kepada yang bukan kaki buku... lebih baik untuk sehelai jeans di pasaraya! bukankah?

Kalaulah saya juga berpeluang ke sana. alangkah!

KakChik said...

alahai ruginya... melepas lagi tahun ni.

Khairusy Syakirin Has-Yun said...

rasanya setiap bulan payless akan ada jualan murah...dan sesekali dalam setahun ada jualan gudang di puchong....

kadangkala sehelai jins pun tak berguna bagi seorang biblioholics...yang padahal terbeli beberapa buah buku yang sama!